Aziz Dizisi Handan Ayten Soykök Kimdir?

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Handan karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Ayten Soykök, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Handan karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Ayten Soykök, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Ayten Soykök, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

aziz dizisi handan ayten soykok kimdir

 

Aziz dizisi Handan Ayten Soykök kimdir? 

 

2 Åžubat 1975 (44 yaşında) tarihinde Ä°stanbul'da doÄŸmuÅŸ olan usta oyuncunun tam adı Ayten Soykök Tokgöz'dür. Usta oyuncu sayısız projelerde yer almıştır. 1997 yılında ilk kez TV dizisi olarak Baba evi dizisinde (Özlem) rol alarak oynamaya baÅŸladı. Aynı zamanda 1997 yılında 4 TV dizisinde daha oyunculuk yaptı. Türk dizi ve filmlerinden tanıdığımız güzel oyuncu Ayten Soykök, 2 Åžubat 1975 yılında Ä°stanbul’da dünyaya merhaba dedi. Soykök, ilk eÄŸitim yıllarını burada tamamladı. Lisans eÄŸitiminden sonra, oyucu olabilmek adına, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’ne girip dersler aldı. Baba Evi, Ruhsar, Sıdıka, Yasemince, Ayrılsak da Beraberiz, Tatlı Hayat, Çemberimde Gül Oya, Dudaktan Kalbe, Lale Devri ve Sen Anlat Karadeniz gibi dizilerin oyuncu kadrolarında kendine yer buldu. Sinemada ise Ayten Soykök, Üçüncü Sayfa, Abuzer Kadayıf, Giz, Kayıp Cennet Ä°nsanları, Rating Kasabası ve KurtuluÅŸ Son Durak yapımlarında boy göstermiÅŸtir. 1,69 cm boy uzunluÄŸuna sahip Ayten Soykök, 60 kg ağırlığı civarındadır.