Aziz Dizisi Azime Suzan KardeÅŸ Kimdir?

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Azime karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Suzan KardeÅŸ, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Azime karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Suzan KardeÅŸ, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle adından sık sık söz ettirmeyi baÅŸaran baÅŸarılı oyuncu Suzan KardeÅŸ, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

aziz dizisi azime suzan kardes kimdir

 

Aziz dizisi Azime Suzan KardeÅŸ kimdir? 

 

Suzan KardeÅŸ (d. 15 Nisan 1960, Kosova), Türk makyöz, ÅŸarkıcı ve oyuncu. Aslen bir Kosova Türkü olan KardeÅŸ, iÅŸ hayatına Hürriyet gazetesinde baÅŸladı. Burada çekilen fotoromanlarda rol alan oyunculara makyaj yaparak mesleÄŸinde geliÅŸti. Suzan KardeÅŸ, 1960 yılında Kosova'da baÅŸkent PriÅŸtine'ye yakın bir kasabada doÄŸmuÅŸtur. 5 kardeÅŸler. 8 yaşındayken ailesi Ä°stanbul'a göç etmiÅŸtir. Ä°ÅŸ hayatına Hürriyet Gazetesi'nde çekilen fotoromanlarda rol alan oyunculara makyaj yaparak baÅŸladı. Daha sonra Åžan Tiyatrosu'nda saç ve makyaj yapmaya baÅŸladı. MesleÄŸinde ilerledikçe birçok tiyatro topluluÄŸu ve film ekibinde makyaj uzmanı ve kuaför olarak görev aldı. Yılmaz ErdoÄŸan ve Necati Akpınar'ın 1994 yılında BeÅŸiktaÅŸ Kültür Merkezi ve BKM Oyuncuları topluluÄŸunu kurmasıyla birlikte orada saç ve makyaj yapma görevi ile çalışmaya baÅŸladı. Ä°ÅŸ Bankasının Atatürk'lü reklamında oyuncu Haluk Bilginer'e yaptığı Atatürk makyajı ile ses getirdi. 1985 yılından itibaren Sezen Aksu ve Türkân Åžoray gibi birçok ünlünün sahne ve sinema makyajlarını yaptı. 1992 yılında Bekriya adında bir "meyhane" açtı ve 12 yıl iÅŸletmesini yaptı. Bu kendi mekanında mikrofonsuz olarak Rumeli türküleriyle eski dönem Bosna sevda ÅŸarkıları söyledi. Sonra da Sezen Aksu'nun desteÄŸi ile Bekriya adlı bir sanat müziÄŸi albümü çıkardı. Bir Demet Tiyatro dizisinde "pencereden bakan kadın" olarak yer aldı. Seksenler dizisinde pastaneci Sami'nin annesi rolünde oynadı.