Aziz Dizisi Hatice Ana Meral Çetinkaya Kimdir?

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Hatice Ana karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Meral Çetinkaya, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Hatice Ana karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Meral Çetinkaya, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Meral Çetinkaya, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor.

 

aziz dizisi hatice ana meral cetinkaya kimdir

 

Aziz dizisi Hatice Ana Meral Çetinkaya kimdir? 

 

5 Mart 1945 Bursa doÄŸumlu olan Meral Onuktav Çetinkaya, Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları gibi topluluklarda çalıştı. Meral Çetinkaya, sinema oyunculuÄŸuna 1962 yılında Kısmetin En Güzeli adlı filmle baÅŸladı. 1986 yılında Sızı adlı dizi ile ilk dizi deneyimini yaÅŸadı .Meral Onuktav Çetinkaya, 5 Mart 1945 yılında Bursa’da doÄŸmuÅŸtur. Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları gibi topluluklarda çalışmıştır. Meral Çetinkaya 1986 yılında Sızı adlı dizi ile ilk dizi deneyimini yaÅŸamış en büyük çıkışını 1989 yılında rol aldığı Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Ayla karakteri yapmıştır. Meral Onuktav, Oyuncu Yavuzer Çetinkaya ile 1992 yılında evlendi aynı yıl eÅŸi kalp krizi nedeniyle 1992’de 44 yaşındayken vefat etti. Meral Çetinkaya; Mehmed Bir Cihan Fatihi, Anne, MuhteÅŸem Yüzyıl, Urfalıyam Ezelden, Binbir Gece, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Gülbeyaz gibi birçok projede yer alan Meral Çetinkaya, Star TV’de yayınlanmakta olan ve kadrosunda Özcan Deniz, Aslı Enver, Ä°pek Bilgin, Güven Murat Akpınar, Neslihan Arslan, Dilara Aksüyek, Salih Bademci, Fatih KoyunoÄŸlu, Neslihan Yeldan, Fırat Tanış gibi önemli isimlerin yer aldığı Ä°stanbullu Gelin dizisinde Ülfet Hala karakterine hayat veriyor. Meral Çetinkaya, 1.67 metre boyunda, 57 kilo ve Balık burcudur.