Aziz Dizisi Nigar Payidar Füsun Demirel Kimdir?

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Nigar Payidar karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Füsun Demirel, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Nigar Payidar karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Füsun Demirel, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Füsun Demirel, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor.

 

aziz dizisi nigar payidar fusun demirel kimdir

 

Aziz dizisi Nigar Payidar Füsun Demirel kimdir? 

 

13 Haziran 1958 Ankara doÄŸumlu olan Füsun Demirel Perugia Yabancılar Üniversitesi 1976 ve Roma Dramatik Sanatlar Akademisi Tiyatro Bölümü'nden mezundur. Sanatçı Füsun Demirel, 1980'de Almanya Berlin Kollektiv Theater'da Vasıf Öngören'in yazıp yönettiÄŸi Zengin Mutfağı oyunuyla sanat hayatına baÅŸladı. Çevre Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, DevekuÅŸu Kabare, Dostlar Tiyatrosu’nda çalışan Demirel, 1984 yılında Atıf Yılmaz’ın Bir Yudum Sevgi filmi ile kameralar karşısına geçmiÅŸtir. Özellikle ZüÄŸürt AÄŸa, Uçurtmayı Vurmasınlar ve Büyük Adam Küçük AÅŸk gibi filmler ile Sıdıka ve Åžaşıfelek Çıkmazı gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan Füsun Demirel, oyunculuÄŸunun yanı sıra, iyi derecede Ä°talyanca, Ä°ngilizce, Almanca bilmektedir. Çevirmenlik de yapan Demirel; Dario Fo ile Franca Rame’nin toplam 27 oyununu TürkçeleÅŸtirmiÅŸtir. Son olarak Eltilerin Savaşı filminde Leman karakterine hayat veren Füsun Demirel’in, Aslı Senem ve Mehmet Ä°lkem adlarında iki çocuÄŸu bulunuyor.