Aziz Dizisi Kenan Eren Hacısalihoğlu Kimdir?

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Kenan karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Eren HacısalihoÄŸlu, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Kenan karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Eren HacısalihoÄŸlu, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ve adından sık sık söz ettirmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Eren HacısalihoÄŸlu, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor.  

 

aziz dizisi kenan eren hacisalihoglu kimdir

 

Aziz Dizisi Kenan Eren HacısalihoÄŸlu Kimdir? 

 

5 Haziran 1986 Trabzon doumlu olan Türk oyuncu Eren HacısalihoÄŸlu, EÄŸitimini Haliç Üniversitesinden mezundur. Ä°lk oyunculuk deneyimini 2011 yılında yayınlanan Mavi Kelebekler dizisiyle yaÅŸamıştır. Eren HacısalioÄŸlu, 5 Haziran 1986 Trabzon Akçaabat doÄŸumludur. Eren HacısalihoÄŸlu, Ä°stanbul Haliç Üniversitesi’nden mezun olduktan 2011 yılında Mavi Kelebekler dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaÅŸamıştır. Eren HacısalihoÄŸlu; Payitaht Abdülhamid, AÅŸk Yalanı Sever, Asla Vazgeçmem, Kalbim Ege'de Kaldı, Kadim Dostum, Benim Ä°çin Üzülme, Ve Ä°nsan Aldandı dizilerinde rol almıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan MuhteÅŸem Ä°kili adlı dizide Demiray karakterine hayat veren Eren HacısalihoÄŸlu 1.80 metre oyunda, 74 kilo ve Ä°kizler burcudur