Azra Akın Estetik İle İlgili Dikkat Çeken Açıklamalar Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Azra Akın, önceki gün bir davette görüntülenirken estetik konusuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Azra Akın, önceki gün bir davette görüntülenirken estetik konusuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Azra Akın, önceki gün bir davette görüntülenirken estetik konusuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

azra akin dan estetik ile ilgili dikkat ceken aciklamalar

 

Estetiğe karşı değilim! 

 

Dünya eski güzeli Azra Akın, önceki gün bir davette görüntülendi. Azra Akın, estetik hakkında düşüncelerini paylaştı: Estetiğe karşı değilim ama abartılmamalı. Ben doğallıktan yanayım. Herkes birbirine benzemesin lütfen. Ben her insanda güzel bir taraf bulabilirim. Hepimizin farklı yanları olmalı. Bir özelliğiniz olduğunda daha ilgi çekici ve güzel görünürsünüz."

 

Estetiğe karşı olmadığını ancak herkesin son dönemde birbirine benzediğini gözlemlediğini anlatan Akın, şöyle konuştu: "Ben doğallığı seviyorum, ama nasıl mutlu oluyorlarsa öyle yapsınlar. Herkes kendi içinde çok eşsiz. Küçük dokunuşları severim, sadece herkes aynı olmasın. Bir özelliğin olduğunda o daha ilgi çekici, daha güzel geliyor bana. Ben yapı olarak herkeste bir güzellik bulan bir insanım.