Bahar Şahin'den Aşk Açıklaması! Doğru Kişiyi Seçemiyorum!

FOX TV'de yayınlanan Tetikçinin Oğlu dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bahar Şahin, önceki gün Bodrum'da objaktiflere yansırken yaptığı aşk açıklamasıyla gündem oldu. 

 

FOX TV'de yayınlanan Tetikçinin Oğlu dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bahar Şahin, önceki gün Bodrum'da objaktiflere yansırken yaptığı aşk açıklamasıyla gündem oldu. Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Bahar Şahin, önceki gün Bodrum'da objaktiflere yansırken yaptığı aşk açıklamasıyla gündem oldu 

 

Daha önce futbolcu Dorukhan Toköz ve meslektaşı Oktay Çubuk ile yaşadığı ilişkilerle gündeme gelen oyuncu Bahar Şahin, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Bahar Şahin, önceki gün arkadaş gurubuyla birlikte Bodrum’daki bir mekânda kahvaltı yaptı. Şahin, çıkışta gazetelerin sorularını yanıtladı.

 

"SİZ NEREDEN ÇIKTINIZ?"
 

Kameraları karşısında görünce şaşkınlık yaşayan Bahar Şahin, "Sizi burada gördüğüme çok şaşırdım. Siz nereden çıktınız?" dedi.

 

"İSTANBUL'A GİTMEK İSTEMİYORUM"



Bodrum’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Bahar Şahin, bu konudaki duygularını "Burayı hiç bırakasım gelmiyor, İstanbul’a gitmek istemiyorum" sözleriyle dile getirdi. 

 

"TİYATRO YAPMAK İÇİN KENDİME GÜVENİM YOK”

 

Bir tiyatro oyununda yer almak istediğini belirten Bahar Şahin, "Ben daha önce hiç tiyatro yapmadım ama bence çok zor bir şey. Dizi gibi değil, daha gerçek bir yer. O yüzden tiyatro yapmak için kendime güvenim yok. Biraz daha zaman lazım diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

"DOĞRU İNSANI SEÇEMİYORUM”

 

Aşk hayatıyla ilgili dde konuşan Bahar Şahin, "Doğru insanı seçemiyorum ben. O konuda çok şansızım" dedi. Erkek arkadaşlarıyla alakalı, "Çok seçici değilim" diyen oyuncu, "Yalnız da mutluyum" diyerek hayatında kimse olmadığını sözlerine ekledi.



Etiketler: