Bahar Şahin İle Oktay Çubuk Aşk Yaşıyor! Bebek'te Yakalandılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bahar Şahin ile Oktay Çubuk önceki gün Bebek'te yakalanırlarken, yeni bir aşka yelken açtıkları ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bahar Şahin ile Oktay Çubuk önceki gün Bebek'te yakalanırlarken, yeni bir aşka yelken açtıkları ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Bahar Şahin ile Oktay Çubuk önceki gün Bebek'te yakalanırlarken, yeni bir aşka yelken açtıkları ortaya çıktı. 

 

Yeni aşk!

 

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Bahar Şahin ve kendisi gibi oyuncu olan Oktay Çubuk, önceki gün Bebek'teki bir mekandan el ele çıkarken görüntülendi. Flaşların patlamasıyla bir anda ellerini ayıran çift, kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Şahin, muhabirlerin, "Hayırlı olsun yeni ilişkiniz. Sizi el ele gördük çıkarken. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna, "Çok teşekkür ederiz, sağ olun. Kolay gelsin." demekle yetindi. Çubuk ise gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Oktay Çubuk, şimdilerde Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Baba'da 'Kadircan' karakterine hayat veriyor.