Bal Tarçın Karışımıyla Kilo Verin!

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda bal tarçın karışımıyla kilo vermek konusunda detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda bal tarçın karışımıyla kilo vermek konusunda detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda bal tarçın karışımıyla kilo vermek konusunda detaylı bilgiler verdi. 

 

Kilo vermek bazılarımız için uzun ve yorucu bir yolculuktur. Dengeli beslenme ve egzersiz uzun vadede sürdürülmesi gereken hayat alışkanlıklarıdır. Bunlar haricinde kilo verme sürecini hızlandıracak başka formüller de mevcut. Bal tarçın karışımı bunlardan bir tanesi. Hem bal hem de tarçın son derece sağlıklı gıdalar olarak kabul görür. Bal antiseptik ve anti bakteriyel özelliklere sahiptir. Bal, enfeksiyonlara karşı vücudu korur ve mide sorunlarını tedavi eder. Bal ayrıca yüksek kolesterole iyi gelir, şeker hastalarının kan şeker seviyesini düzenler ve kanser önleyici özelliğe sahiptir. Tarçın da bal gibi enfeksiyonlara karşı koruma sağlar. Tarçın vücudunuzun yağ tutmasına engel olurken bir yandan sindirimi kolaylaştırır.  Kalp damar hastalıklarına ve diyabete iyi gelen tarçının aynı zamanda tansiyonu düşürme ve metabolizmayı hızlandırma etkisi de vardır.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.