Banu Alkan Bülent Ersoy’a Istakoz Yemeyi Ben Öğrettim Dedi!

Afrodit lakaplı yeşilçam oyuncusu Banu Alkan, estetik merkezinden çıkarken görüntülenirken, muhabirlerin Bülent Ersoy’un ıstakoz yemesiyle ilgili sorulan soruya verdiği “Bülent Ersoy ıstakoz yemeyi benden öğrendi” cevabıyla gündem oldu.

 

Afrodit lakaplı yeşilçam oyuncusu Banu Alkan, estetik merkezinden çıkarken görüntülenirken, muhabirlerin Bülent Ersoy’un ıstakoz yemesiyle ilgili sorulan soruya verdiği “Bülent Ersoy ıstakoz yemeyi benden öğrendi” cevabıyla gündem oldu. Rol aldığı projelerle bir döneme damgasını vurmayı başaran “Afrodit” lakaplı yeşilçam oyuncusu Banu Alkan, estetik merkezinden çıkarken görüntülenirken, muhabirlerin Bülent Ersoy’un ıstakoz yemesiyle ilgili sorulan soruya verdiği “Bülent Ersoy ıstakoz yemeyi benden öğrendi” cevabıyla gündem oldu.

 

Afrodit Banu Alkan, son zamanların estetik modası ''Temporel ip askı yüz germe tedavisi' 'hakkında bilgi almak için Kadıköy'deki bir merkeze gitti. Kendisini bekleyen gazetecilerle sohbet eden Banu Alkan, Bülent Ersoy'u kızdıracak bir çıkışta bulundu ve hayatına girebilecek adaylarda beklediği özellikleri sıraladı. Banu Alkan'a, yılbaşında kulisine İspanya'dan ıstakoz isteyen Bülent Ersoy soruldu. Alkan "Bülent Ersoy ıstakozu benden öğrendi. Vietnam'da nasıl ıstakoz yenileceğini ona ben gösterdim. Ben kulise salmon (somon), eski bir mikrofon ve de sadece su istiyorum. Ben masrafsızım" dedi.



Etiketler: