Banu Teker'den Oynuyor Yorumları İçin Üzüldüğünü Söyledi!

TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda yarışmacılarından Banu Teker, bugün yayınlanan bölümde dün yayınlanan ilk bölümdeki halleri için sosyal medyada yapılan yorumlar için üzüntüsünü dile getirdi. 

 

TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda yarışmacılarından Banu Teker, bugün yayınlanan bölümde dün yayınlanan ilk bölümdeki halleri için sosyal medyada yapılan yorumlar için üzüntüsünü dile getirdi. Dün yayınlanan ilk bölümle yeni sezona bomba gibi giriş yapan  Doya Doya Moda yarışmacılarından Banu Teker, bugün yayınlanan bölümde dün yayınlanan ilk bölümdeki halleri için sosyal medyada yapılan yorumlar için üzüntüsünü dile getirdi. 

 

banu teker sosyal medyada oynuyorlar yorumu icin uzuntusunu dile getirdi

 

Oynuyorlar demişler çok üzüldüm!

 

Banu Teker yaptığı açıklamada "Dün yayınlanan bölümde benim için oynuyor demişler. Ben bunu duyunca çok üzüldüm. Aleyna Koç yoga yapmayı biliyormuş. Yarın bana gösterecek beraber yoga yapıp meditasyon yapacağız." ifadelerini kullanırken, Uğurkan Erez "Sen evde nasılsın peki? Annen bu hallerin için ne diyor?" sorusuna “Annem çok şımarma orada biraz uslu dur. Onun dışında bir şey demedi.” dedi.  Bunun üzerine Uğurkan Erez "Sen ailenin her zaman prensesi olacaksın. Ama sadece ailenin prensesi olacak kalacaksın." ifadelerini kullandı. 

 

Justin Bieber'ın 5 yıl önceki hali olan erkek arkadaşımla buluşacağım!

 

Konseptini açıklayan Teker "Ben bugün İtalya'dan gelecek Boyfriend (Erkek Arkadaş) adayımla buluşmaya gideceğim. Kendisi Justin Bieber'ın beş yıl önceki haline benziyor. Onunla buluşacağım" ifadelerini kullanırken, Gülşah Saraçoğlu bu yoruma "Valla kusura bakma hayatım sen bu halinle Justin Bieber ile değil, çarliston biber ile buluşabilirsin. İlk bölümde seni gördüğümde bu kız çok şımarık dedim. Beni inandırman lazım doğal olduğuna yoksa yavaş yavaş o resme doğru kayıyorsun. Bence sen şımarıksın. Ama tuhaf bir şekilde çok tatlı geliyorsun bana. Ama onun dışında elbisen berbat, çantanı ise eline tutuşturmuşlar." ifadelerini kullandı.