Zeynep Billur Uludağ Uğurkan Erez'e Neden Baba Dediğini Gözyaşlarıyla Anlattı!

TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasının yarımacılarından Zeynep Billur Uludağ, bugün yayınlanan bölümde dün yayınlanan bölümde jüri üyesi Uğurkan Erez'in kendisine kızı demesi sonrası Erez'e "Baba" diye hitap etmesinin nedenini açıkladı. 

 

TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasının yarımacılarından Zeynep Billur Uludağ, bugün yayınlanan bölümde dün yayınlanan bölümde jüri üyesi Uğurkan Erez'in kendisine kızı demesi sonrası Erez'e "Baba" diye hitap etmesinin nedenini açıkladı. 3. Sezonu ile gündeme bomba gibi düşen Doya Doya Moda yarışmasının yarımacılarından Zeynep Billur Uludağ, bugün yayınlanan bölümde dün yayınlanan bölümde jüri üyesi Uğurkan Erez'in kendisine kızı demesi sonrası Erez'e "Baba" diye hitap etmesinin nedenini açıkladı. 

 

zeynep billur uludag yakin zamanda babasini kaybettigini soylerken gozyaslarina hakim olamadi

 

Yakın zamanda babamı kaybettim!

 

Zeynep Billur Uludağ yaptığı açıklamada "Uğurkan hocamın kızının ismi de Billur'muş o yüzden bana kızım dedi. Ben de bunu duyunca ona baba dedim. Aramızda öyle bir elektrik oluştu. Ben yakın zamanda çok sevdiğim babamı kaybettim. Bunu şuan anlatmak istemiyorum da konuşmak istemiyorum da bu benim kırmızı çizgim." ifadelerini kullanırken göz yaşlarına hakim olamadı. Uğurkan Erez sorunca "Ben babamı kaybettim. Kaybedeli iki yıl oldu. Siz de bana öyle kızım deyince bende o hissiyatla size babacığım dedim. Ben normalde öyle çok ağlayan gözyaşı döken biri değilim. Ama bu benim hayatımdaki kırmızı çizgim." ifadelerini kullanırken, sözlerin karşısında Uğurkan Erez de duygulandı.