Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Martin Alperen Şahin Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Martin Alperen Şahin Kimdir? ES Film imzalı, 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya başlayan, yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Martin karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alperen Şahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Alperen Şahin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.

 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Martin Alperen Şahin Kimdir? ES Film imzalı, 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya başlayan, yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Martin karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alperen Şahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Alperen Şahin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.

 

barbaroslar akdeniz in kilici martin alperen sahin kimdir

 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Martin Alperen Şahin Kimdir?

 

Alperen Şahin kimdir? Alperen Şahin 20’li yaşların başında genç bir model ve sinema ve tiyatro oyuncusudur. İlk kez Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi ile bir dizi de yer alacak olan Alperen Şahin model olarak görev almaktadır. Vücut geliştirmeye ve spor yapmaya çok meraklı olan Alperen Şahin ID Studio menajerlik ajansı ile çalışmaktadır. Sosyal medyada çok önem veren ve sosyal medya ile yakından ilgilenen Alperen Şahin İnstagram’da @sahalperen kullanıcı adı ile yer almaktadır. Alperen Şahin kendisini “Ben Alperen Şahin. 1993, Frankfurt doğumluyum. 17 yaşımda arkadaşlarım ile bir cafede birşeyler içerken aldığım modellik teklifinin ardından başladığım modelliğe bugün hala devam ediyorum. 2013 yılında Instagram’a giriş yaptım. O günden sonra herşey hızlıca ilerlemeye başladı. İsmimi dünyaya duyurma şansım oldu. Sosyal medyada yaklaşık 1.5 Milyon takipciye sahibim.” ifadeleriyle tanımıştır.