Barbie'nin Resmi Twitter Sayfasının Barbenheimer Paylaşımına Yanıtı Japonya'nın Tepkisine Neden Oldu!

2023 yazının en çok beklenen iki filmi Barbie ve Oppenheimer geçtiğimiz hafta vizyona girerken Barbie'nin resmi Twitter sayfasından yaptığı paylaşım Japonya'nın tepkisine neden olunca Warner Bros. Amerika'dan özür diledi. 

 

2023 yazının en çok beklenen iki filmi Barbie ve Oppenheimer geçtiğimiz hafta vizyona girerken Barbie'nin resmi Twitter sayfasından yaptığı paylaşım Japonya'nın tepkisine neden olunca Warner Bros. Amerika'dan özür diledi. 2023 yazının en çok beklenen iki filmi Barbie ve Oppenheimer geçtiğimiz hafta vizyona girerken Barbie'nin resmi Twitter sayfasından yaptığı paylaşım Japonya'nın tepkisine neden olunca Warner Bros. Amerika'dan özür diledi. 

 

Barbie filminin resmi Twitter hesabı, atom bombasının önünde Oppenheimer ve Barbie'nin yer aldığı bir "Barbenheimer" gönderisine yanıt vermesinin ardından Japonya'dan eleştiri yağmuruna tutuldu. Yaşananların ardından Warner Bros. ABD'den özür diledi. Son zamanların en çok beklenen iki filmi Barbie ve Openheimer, geçtiğimiz haftalarda vizyona girdi. Her iki film de gişe konusunda başarılı olurken aralarındaki tatlı rekabet, “Barbenheimer” ismi altında sosyal medyaya da taşındı. Birçok kullanıcı, her iki filmi içeren meme’leri sık sık paylaşıyordu. İşte bu Barbenheimer gönderileri hakkında son zamanlarda Japonya’dan bazı tepkiler gelmeye başladı.

 

O YANIT TEPKİ ÇEKTİ

 

WebTekno'nun haberine göre; en çok gündem olan şey ise Barbie filminin resmi ABD hesabının bir Barbenheimer gönderisine yanıt vermesiydi. Hesap, Barbie’nin (Margot Robbie) ve Robert Oppenheimer’ın (Cillian Murphy) atom bombası patlamasının önünde yer aldığı bir hayran yapımı postere “Hatırlanacak bir yaz olacak” yanıtını vermişti.

 

İşte o paylaşım;

 

barbie nin resmi twitter sayfasindan yaptigi barbenheimer paylasimi olay oldu