Başak Dizer'den Kurt Efe Açıklaması! 'Babasıyla Setlere Gidiyor!'

Kıvanç Tatlıtuğ ile mutlu bir evliliği bulunan ünlü modacı Başak Dizer Tatlıtuğ önceki gün objektiflere yansırken oğlu Kurt Efe ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Kıvanç Tatlıtuğ ile mutlu bir evliliği bulunan ünlü modacı Başak Dizer Tatlıtuğ önceki gün objektiflere yansırken oğlu Kurt Efe ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bebek'te objektiflere yansıyan Başak Dizer, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Dizer, "Kurt Efe evde, Kıvanç ise sette. Kurt Efe, babasıyla birlikte setlere gitmeye başladı, mutlu oluyor" dedi

 

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; SHOW TV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Aile'de 'Aslan Soykan' karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer, Bebek'teydi. Dizer, sahilde adres ararken görüntülendi.

 

"GÖRÜŞME YAPMAK İÇİN GELDİM”

 

Kurt Efe adında bir oğlu bulunan Başak Dizer, gazetecilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Başak Dizer, "Bir dizinin styling'ini alma durumum var. Onun görüşmesini yapmak için geldim" dedi. Dizer, ardından, "Kurt Efe evde, Kıvanç ise sette. Kurt Efe, babasıyla birlikte setlere gitmeye başladı. Babasıyla sete gidince mutlu oluyor" şeklinde konuştu.