Başak Gümülcinelioğlu'ndan Eşi Çağrı Çıtanak'a Duygusal Doğum Günü Kutlaması!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu eşi Çağrı Çıtanak'ın doğum günü için duygusal bir yazı kaleme aldı. 

 

Fenoreporter - Magazin Servisi

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu eşi Çağrı Çıtanak'ın doğum günü için duygusal bir yazı kaleme aldı. Daha önce Yarım Kalan Aşklar, Sen Çal Kapımı, Bizden Olur Mu, Yargı, Sipahi gibi yapımlarda rol alarak geniş kitlelerin beğenisini kazanan başarılı oyuncu Başak Gümülcinelioğlu eşi Çağrı Çıtanak'ın doğum günü için duygusal bir yazı kaleme aldı. 

 

basak gumulcinelioglu ndan esi cagri citanak in dogum gunu icin duygusal kutlama

 

'Başımıza ne gelirse gelsin çok şükür el ele atlatabildiğimiz...'

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Çağrı Çıtanak'ın doğum günü için "Dünyaya kapımızı kapattığımızda sevgiyi, iyiliği, umudu, güveni hissetmemi sağladığın, hep onurlu olanı seçtiğin, başımıza ne gelirse gelsin çok şükür el ele atlatabildiğimiz, yoldaşım ve evimizin babişkosu olduğun için , teşekkür ederim sana… Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun Çağrı’m" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü.