Başak Karahan Erkek Arkadaşı Dimağ Özgüm İle Nasıl Tanıştı? İşte Detaylar!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Başak Karahan, yayınladığı videosunda erkek arkadaşı Dimağ Özgüm ile nasıl tanıştıklarını anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Başak Karahan, yayınladığı videosunda erkek arkadaşı Dimağ ile nasıl tanıştıklarını anlattı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanmayı başaran ünlü sosyal medya fenomeni Başak Karahan, yayınladığı videosunda erkek arkadaşı Dimağ ile nasıl tanıştıklarını anlattı. 

 

Dimağ Özgüm kimdir? 

 

Dimağ farkındalık anlamına gelir. Dimağ Özgüm 12.12.1992 doğan Dimağ Özgüm Kıbrıs Girne'de yaşamıştır. 16 yaşında okumak için İngiltere'ye giden ünlü sosyal medya fenomeni buradan mezun olduktan sonra bir arkadaşıyla beraber mezuniyeti kutlamak için Barcelona'ya gitti. Barcelona'da bir hafta geçiren ünlü sosyal medya fenomeni burada kendisine "Ben niye en başından Barcelona'ya gitmedim" diye sorarken bunun sebebini ise Kıbrıs'taki iklim benzerlikleriyle aynı olduğu için söylediğini belirtti. Kıbrıs'a dönen Özgüm bir hafta sonra mastera Barcelona'ya giden bir arkadaşıyla beraber 4 ay Barcelona'ya mastera giden Özgüm sonrasında ise San Francisco ve Tayvan'da 4'er ay geçirdikten sonra masterını tamamladı. San Francisco'da bugünkü airbnb gibi vacationbook isimli bir platform kuran ünlü sosyal medya fenomeni sonrasında ise Youtube ve Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla başarılı kariyerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Dimağ ile nasıl tanıştılar? 

 

Yayınladığı videosunda erkek arkadaşı Dimağ ile nasıl tanıştıklarını anlatan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. 2018 yılında dünyanın her yerinden influencer ve Youtuberların katıldığı Bakü'de düzenlenen bir etkinliğe katılan Karahan, aynı etkinliğe Amsterdam'dan katılan Dimağ Özgüm ile karşılaştıklarını ve Bakü'de tanışıp ilişki yaşamaya başladıklarını söyledi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.