Başak Karahan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Başak Karahan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Başak Karahan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sık sık kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki Başak Karahan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Başak Karahan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Başak Karahan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sık sık kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Başak Karahan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sık sık kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki Başak Karahan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

basak karahan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Başak Karahan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Başak Karahan kimdir? 3 Ağustos 1998 yılında Antalya'da dünyaya gelen Başak Karahan şu an 22 yaşında. Akdeniz Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olan Başak Karahan, şu an İstanbul'da yaşıyor. ... YouTube hesabında 2 milyondan fazla takipçisi olan Başak Karahan'ın Instagram hesabında 1,7 milyon takipçisi bulunuyor. Başak Karahan Youtube dünyasının en fazla merak edilen isimleri arasında yer almaktadır. Sosyal medya fenomeni Başak Karahan hakkında merak edilen bir çok sorunun cevabı. Ailesi, özel hayatı, eğitimi, memleketi, kardeşleri, boyu, kilosu ve daha bilinmeyen bir çok özelliği ile Başak Karahan.

 

1998 yılında aslen Antalya’da dünyaya gelmiş, Aslan burcudur. Lise eğitimini tamamlamış, günümüzde oyunculuk eğitimi almak istemektedir. Üç kardeştir. Kendisi hakkında yaptığı bir açıklama’da çok inatçı bir kişiliğe sahip olduğunu, sevdiği rengin mor olduğu ve koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu belirtmiştir. Ayrıca, Başak Karahan peyniri hiç sevmiyor ve hiç bir şekilde yemediğini belirtmektedir. Gece çorapla asla uyuyamaz, uykusuzluğa hiç gelemez, yeşil çay, papatya, nane limon vb. bitki çaylarını hiç bir şekilde içmemektedir. Burnu estetik değildir. Hayatta en korktuğu şeyin sevdiklerini kaybetmek olduğunu belirten Başak Karahan hayvanlara ise kötü davranan insanlardan nefret etmektedir. İnternet dünyasının ünlü isimlerinden Youtuber Başak Karahan son dönemde Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? isimli sinema filmi ile ekran severler tarafındanda keşfedilmiştir. Şu sıralar bir davette tanışıp hoşlandığı Dimağ Özgüm ile aşk yaşamaktadır.