Başak Sayan'dan Ebru Şallı'nın Vefat Eden Oğlu Pars İçin Duygusal Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Başak Sayan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir yıldır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın oğlu Pars için duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Başak Sayan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir yıldır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın oğlu Pars için duygusal satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Başak Sayan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir yıldır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın oğlu Pars için duygusal satırlar kaleme aldı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Akşama doğru alınacakları temin etmek için evden çıktığımda öğrendim ve kaldım öylece. Bunun nasıl bir acı olduğunu düşünüp nefesim kesildi. İster istemez kendi evlatlarımı düşündüm. Nasıl doğdukları andan itibaren binbir emekle büyüttüğümüzü. Bu acıyı anlatmaya kelimeler yetmez. Hüngür hüngür ağladım arabayı kenara çekip. Ben bu kadar acı hissederken annesini hayal bile edemedim. Ne diyebilirim, başın sağ olsun @ebrusalli . Allah sana sabır ve dayanma gücü versin. Acını sonuna kadar paylaşıyorum. Yaradan’ın bir tezahürü olarak bedenlendik, yine kaynağa dönüyoruz. Bu hayat sadece bir sahne..." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;