Başarısını Lisa Ödülü İle Taçlandırdı!

Ülkemizde çeyrek asrı geride bırakan inşaat sektörünün teknoloji öncüsü Hilti; ürün, servis ve hizmetleri ile farklı kategorilerde aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol, bu yıl 7'incisi düzenlenen Sales Network Summit etkinliği çerçevesinde verilen LiSA (Satışta Liderlik- Leadership in Sales) ödülünü aldı.

 

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Maddeleri'nden; amaçlar için ortaklıklar, toplumsal cinsiyet eşitliği ve iklim eylemi başlıkları çerçevesinde "daha iyi bir dünya" ideali için çalışan Sales Network'ün satış ekosistemine katkı sağlayan liderleri öne çıkaran LiSA ödülleri sahiplerini buldu. Jüri oylarıyla belirlenen ödüller kapsamında, Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol da LİSA liderleri arasında yerini aldı.

 

"Başarımızın sırrı özverili ve prensipli çalışma sistemimiz”

 

Hilti Türkiye olarak aldıkları ödülün çok değerli olduğunu belirten Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol, "Hedeflerimiz doğrultusunda ekip olarak büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz sektör, yapısı gereği zorlu olsa da şirket kültürümüzden destek alarak tüm saha ve ofis çalışanlarımızla kenetlenip, prensiplerimiz çerçevesinde hedeflerimizi aşarak başarıya ulaşmanın keyfini yaşıyoruz. Bu ödül de bizim için satış alanında doğru yolda ilerlediğimizin bir kanıtı oldu. Tüm ekip arkadaşlarım adına aldığım bu ödülle birlikte, yeni hedeflere ve yeni stratejilere emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyorum" dedi.