Batuhan Karacakaya'dan Şok Survivor All Star 2022 İtirafı! Tek Başıma Gidiyorum!

Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2022 için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2022'nin başlamasına sayılı günler kala önemli itiraflarda bulundu. Peki Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2022 için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2022 için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2022'nin başlamasına sayılı günler kala önemli itiraflarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2022'nin başlamasına sayılı günler kala önemli itiraflarda bulundu. Peki Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2022 için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

batuhan karacakaya dan sok survivor all star 2022 itirafi 1

 

Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2022 için neler söyledi?

 

Survivor All Star 2022 sezonunun başlaması için sayılı günler kaldı. Ünlüler ve Gönüllüler kadrosuyla ekranlara damgasını vurmaya hazırlanan yarışma önümüzdeki hafta izleyici karşısına çıkacak. Geçmiş sezonlarda sergiledikleri performanslarla seyircinin hafızasına kazınmış birbirinden iddialı isim adaya yeniden dönerek mücadele edecek.

 

batuhan karacakaya dan sok survivor all star 2022 itirafi 2

 

O isimlerden 2021 sezonunda ses getiren genç yarışmacı Batuhan Karacakaya Ünlüler takımının kadrosunda yer alıyor. Survivor All Star 2022 sezonuyla hikayesini tamamlamaya geldiğini dile getiren ünlü oyuncu, yarışma öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Survivor 2021 sezonunda gösterdiği performansla izleyenleri etkilemeyi başaran iddialı yarışmacı Batuhan Karacakaya 2022 sezonuyla yeniden adaya dönüyor.

 

batuhan karacakaya dan sok survivor all star 2022 itirafi 3

 

Dominik’e gitmeden önce röportaj veren ünlü isim “Döneli zaten 6 ay oldu ve All Star belli olduğu için de ben hiç buraya adapte olmadan direk Survivor için çalışma sürecime devam ettim. Dolayısıyla hayatımda değişen bir şey yok; sadece daha özgür yemek yiyebiliyorum, sevdiklerim yanımda, adada değilim, ama çalışma sistemim aynı.” şeklinde konuştu. Survivor’a katılma sürecini anlatan Batuhan Karacakaya, “Ben çok uzun yıllardır çok iyi bir Survivor izleyicisiydim.

 

batuhan karacakaya dan sok survivor all star 2022 itirafi 4

 

İçindeki yarışmalar, parkurlar, ben de ekran karşısında heyecanlanarak takip ediyordum ve hep bir gün orada olacağımı da biliyordum. Bu yüzden teklif geldiğinde çok şaşırmadım aslında, ama tabii çok mutlu oldum.” dedi. Karacakaya, “Arka planı ekranda izlediğimizden farklı, anlatılmaz yaşanır bir yarışma Survivor. Öyle bir açlık hali, adrenalin, özlem, kazanma hırsı, kaybedince üzüntü… Bunlar buradaki günlük hayatta tahmin edilebilecek şeyler değil.

 

batuhan karacakaya dan sok survivor all star 2022 itirafi 5

 

Uyuyorsunuz, uyanıyorsunuz, yarışıyorsunuz, kazanırsanız karnınız biraz doyuyor, kaybederseniz açsınız… Anlatırken kelime kelime ne kadar basit geliyor değil mi? Oysa bunların, hele o adadaki karşılıkları çok ağır. Sevmeden yaşanabilecek bir süreç değil Survivor.” ifadelerini kullandı. Geride bıraktığı sezondan dersler çıkardığını dile getiren Karacakaya, “Geçen sene kendi adıma Survivor'a damga vurduğum bir yıldı. Çıkınca daha net de görüyorsun; gerek performansımla, inancımla ben kendimi de son 4'de kesin görüyordum, izleyiciler için de öyleymiş. Survivor ile alakası olmayan dışarıdaki konular yüzünden bir algı değişikliği ile vaktinden çok önce elendim.

 

batuhan karacakaya dan sok survivor all star 2022 itirafi 6

 

Şayet son 4'e kalsaydım ve şampiyon olamasaydım, tamam hayırlısı buymuş der, kenara çekilirdim; ama o kadar emek vermişken herkese sürpriz bir şekilde çok erken elenmiş olmamı sadece ben değil, beni seven kimse de hazmedemedi. Hala yolda görüp sarılıyor binlerce kişi ve bunu söylüyorlar. Survivor sonrası büyük kanallardan, iyi yapım şirketlerinden çok iyi projeler de geldi, kendi adıma yapacağım bir program teklifi de geldi. Ama sadece benim değil, seven destekleyen herkesin de içinde kaldı geçen sene Survivor.

 

batuhan karacakaya dan sok survivor all star 2022 itirafi 7

 

Bu sene All Star olduğu için aslında yarım kalan maceramı tamamlamaya gidiyorum. Allah'ın izniyle finalden sonra yine kaldığımız yerden setlere en iyi şekilde devam edeceğim.” dedi. Survivor 2022 sezonu içinde açıklamalarda bulunan Batuhan Karacakaya, “Bu sene All Star kadrosu gerçekten birbirinden önemli ve kendi dönemlerine damga vurmuş isimlerden oluşmuş. Özel hayatımızda görüştüklerim de var, hiç tanımadıklarım da… Survivor farklı bir yer, farklı bir süreç; en iyi tanırım dediğin kişi bile aslında o kişi olmayabilir:

 

batuhan karacakaya dan sok survivor all star 2022 itirafi 8

 

Açlık, özlem, yorgunluk, kazanma hırsı gibi şeyler devreye girdiğinde herşey değişebiliyor. O yüzden böyle ön yargı ve düşüncelerle gitmiyorum. Batuhan olarak, olduğum halimle tek başına gidiyorum; anlaşabildiklerim de olacaktır, anlaşamadıklarım da… Bunu Survivor süreci gösterecek. Ama şunu söyleyebilirim: başka hiçbir şey düşünmeden ve başka şeye konsantre olmadan sadece hedefe odaklı, bir başıma gidiyorum.“ sözleriyle All Star’a iddiasını koydu.