Batuhan Karacakaya'nın Netflix Açıklamaları Tepki Çekti!

Batuhan Karacakaya Netflix ile ilgili neler söyledi? TV8'de bu akşam yayınlanacak bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak olan Survivor All Star 2022 yarışmacılarında Batuhan Karacakaya'nın Youtube'da katıldığı bir programda Netflix ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada tepki çekti. Peki Batuhan Karacakaya Netflix ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Batuhan Karacakaya Netflix ile ilgili neler söyledi? TV8'de bu akşam yayınlanacak bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak olan Survivor All Star 2022 yarışmacılarında Batuhan Karacakaya'nın Youtube'da katıldığı bir programda Netflix ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada tepki çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitleleri dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya'nın Netflix ile ilgili açıklamaları sosyal medyada tepki çekti. Peki Batuhan Karacakaya Netflix ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

batuhan karacakaya nin netflix aciklamasi tepki cekti

 

Batuhan Karacakaya Netflix ile ilgili neler söyledi? 

 

Genç oyuncu Batuhan Karacakaya'dan Netflix çıkışı: ''Ben muhafazakar bir aileden geliyorum’' Geçtiğimiz gün bir programa katılan genç oyuncu ve eski Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya, Netflix hakkında çarpıcı açıklamada bulundu. Karacakaya, bu açıklamaları sonrası hedef haline geldi. 

 

İşte o açıklama;