Önder Öztarhan Aslı Enver Aşkını İtiraf Etti!

Önder Öztarhan Aslı Enver ile ilgili neler söyledi? Son dönemde adı aşk dedikodularına karıştığı oyuncu Aslı Enver ile gündemde olan ünlü iş insanı Önder Öztarhan yaptığı açıklamada Aslı Enver ile ilişkisiyle alakalı açıklamalar yaptı. Peki Önder Öztarhan Aslı Enver ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Önder Öztarhan Aslı Enver ile ilgili neler söyledi? Son dönemde adı aşk dedikodularına karıştığı oyuncu Aslı Enver ile gündemde olan ünlü iş insanı Önder Öztarhan yaptığı açıklamada Aslı Enver ile ilişkisiyle alakalı açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü iş insanı Önder Öztarhan yaptığı açıklamada Aslı Enver ile ilişkisiyle alakalı açıklamalar yaptı.Peki Önder Öztarhan Aslı Enver ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Son olarak 2020 yılında yayınlanan 'Babil' dizisinde rol alan Aslı Enver, 2022'nin ilk günlerde özel hayatıyla gündemde… Güzel oyuncunun sürpriz bir aşka yelken açtığı konuşulan Önder Öztarhan'dan ilişki itirafı geldi. İş insanı, 'teve2 Magazin Masası' programına çok konuşulacak bir açıklama yaptı.Esin Övet, Önder Öztarhan'ın "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu" şeklindeki mesajını canlı yayında aktardı.    

 

onder oztarhan asli enver askini itiraf etti