Batwoman Berna Calanthe Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Batwoman Berna Calanthe kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Berna Calanthe ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Berna Calanthe kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Batwoman Berna Calanthe kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Berna Calanthe ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Berna Calanthe ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Berna Calanthe kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

berna calanthe kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Berna Calanthe kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Berna Calanthe kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Berna Calanthe 10 Şubat 1993 tarihinde dünyaya gelmiştir. 28 yaşında olan sosyal medya fenomeni yaşamını İstanbul'da devam ettirmektedir. Kova burcudur. Kitap okumayı seven sosyal medya fenomeni bu konuda sık sık paylaşımlar yapıp kitap tavsiyeleri vermektedir. Batman sevdalısıdır. Güzelliği ile dikkat çeken sosyal medya fenomeni tam bir spor tutkunudur. Extreme sporlara bayılmaktadır ve zaman zaman denediği extreme sporları takipçileri ile paylaşmaktadır. Basketbolu sevmektedir. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun övgüler alan sosyal medya fenomeni sık sık hayvanlarla paylaşımlar yapmaktadır. Bir kedisi ve köpeği vardır. Bateri çalmaktadır. Kil ile uğraşmaktadır. Doğa tutkunudur. Sık sık doğa paylaşımları paylaşmaktadır. Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sevmektedir. Sevgilisi var mı bu konuda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Instagram'da bu yazı hazırlanırken bernacalanthe kullanıcı ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin 20.8K takipçisi vardır ve her geçen gün takipçi sayısını arttırmaktadır.