İlker Kızmaz Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

İlker Kızmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İlker Kızmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İlker Kızmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

İlker Kızmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İlker Kızmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İlker Kızmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İlker Kızmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ilker kizmaz kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

İlker Kızmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? 

 

İlker Kızmaz kimdir? İlker Kızmaz, İzmir'de doğdu ve büyüdü. Tiyatroya ilgi duyan Kızmaz, İzmir'de kurulan özel tiyatrolarda oyunculuk yaptı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. 2004 yılında İstanbul'a giderek Ekol Drama Sanat Evi'nde, daha sonra da Bahçeşehir Üniversitesinde oyunculuk eğitimi aldı. İlker Kızmaz, 9 Eylül 1975 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Çocukluğunda torna tesviye, nakliye ve tezgâhtarlık gibi işlerde bulundu. Liseden sonra çalışma hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda yüksek öğrenimini bitirdi. Oyunculuğa İzmir'de özel tiyatrolarda başladı. 2004 yılında İstanbul'a geldi ve Ekol Drama Sanatevi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi gördü. Kızmaz, 2009 yılında Yönetmenliğini Levent Semerci'nin yaptığı, başrolünde Mete Horozoğlu'nun oynadığı "Nefes: Vatan Sağolsun" filminde rol aldı. Uzak doğu sporlarına da küçüklükten beri bir ilgisi olan Kızmaz, iki yıl aikido çalışmıştır. 2012 yılında "Çanakkale 1915" adlı sinema filminde Yarbay Mustafa Kemal rolü ile karşımıza çıktı. 19 Nisan 2014 tarihinde "Yedi Güzel Adam" adlı dizide rol almıştır. İlker Kızmaz, 2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Mete Horozoğlu, Ayça Bingöl ve Ekin Koç olan "Benim Adım Gültepe" dizisinde Halil karakterini canlandırmıştır. İlker Kızmaz, 16 Haziran 2014 yılında Aslı Türkel ile evlendi.