BB Krem Nedir? Nasıl Kullanılır?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de ciltleridir. Güzelliğe önem veren kadınlar bb krem kullanıyorlar. Genellikle herkesin ilgilendiği bb krem sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu uygulama nedir? Ne işe yarar? İşte cevabı haberimizde...

 

BB krem, leke balsamı, leke tabanı, beblesh balsamı ve Batı pazarlarında güzellik balsamı anlamına gelen bir pazarlama terimidir. BB kremler olarak pazarlanan ürünler genellikle aynı anda fondöten, nemlendirici ve güneş koruyucu olarak hizmet verecek şekilde tasarlanmıştır.

 

BB krem ne işe yarar?

 

BB kremler, cildin kusurlarını gizlerken nemlendirmeyi ihmal etmeyen besleyici kremlerdir. CC kremler ise cilt üzerinde belirgin kusurlara odaklanır. CC krem ile cilt üzerinde görülen renk eşitsizlikleri, leke ve kızarıklıkları gizlenebilir.

 

BB krem ne zaman kullanılır? 

 

BB kremi günlük rutininizin bir parçası olarak kullanabilirsiniz. Onu renkli bir nemlendirici gibi düşünebileceğiniz için cildinizi ağırlaştırmayacak hafif bir kapatıcılık etkisi yaratmak adına doğal makyajınızın bir parçası yapabilirsiniz.

 

 

BB kremin faydaları nelerdir?

 

Ciltteki pütürleri ve lekeleri kapamaya yardımcı olur. Cildi tüm gün nemlendirirken formüllerindeki SPF ile güneş ışınlarına karşı da koruma da sağlar. Anti-aging gibi cildi yaşlanmaya karşı koruyan ek etkileri ve cildi tazeleyen formülleri bulunmaktadır.

 

BB Krem zararları nelerdir?

 

Diğer fondötenler ile karşılaştırıldığında BB kremin daha avantajlı olduğu rahatlıkla söylenebilir. Ancak güvenilir bir markayı tercih etmezseniz ya da hassas bir cilt yapınız varsa yüzünüzde kaşıntı, pul pul döküntüler ve alerjik reaksiyona yol açabilir.

 

 

 


Etiketler: