Begüm Kütük Yaşaroğlu'ndan Yıldız Tilbe Tepkisi! Ne Dedi?

Begüm Kütük Yaşaoğlu Yıldız Tilbe için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Begüm Kütük Yaşaoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Yıldız Tilbe'nin sokak hayvanları için zehirli et ile zehirleyin gebersinler ifadeleri için yorumlarda bulunurken tepki gösterdi. 

 

Begüm Kütük Yaşaoğlu Yıldız Tilbe için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Begüm Kütük Yaşaoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Yıldız Tilbe'nin sokak hayvanları için zehirli et ile zehirleyin gebersinler ifadeleri için yorumlarda bulunurken tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Begüm Kütük Yaşaoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Yıldız Tilbe'nin sokak hayvanları için zehirli et ile zehirleyin gebersinler ifadeleri için yorumlarda bulunurken tepki gösterdi. 

 

Bize duygusal şarkılar armağan edip, sanatına hayran bırakan hanımefendiye bakın!

 

Yıldız Tilbe'ye bir tepki de oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu'ndan geldi. Kütük, Instagram hesabından yayınladığı gönderide, "Bize duygusal şarkılar armağan edip, sanatına hayran bırakan hanımefendiye bakın... Zehirli etle köpek gebertmekten bahsediyor! Daha önce zehirlemişliği var herhalde ki yüksek sesle bu aklı verebiliyor!" ifadelerine yer verdi.

 

begum kutuk ten yildiz tilbe tepkisi