Bekir Aksoy'un Oğlu Asil Aksoy Dünyada Profesyonel Sergi Açan İlk Çocuk Olacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un oğlu Asil Aksoy'un dünyada profesyonel sergi açan ilk çocuk olacak. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un oğlu Asil Aksoy'un dünyada profesyonel sergi açan ilk çocuk olacak. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un oğlu Asil Aksoy'un dünyada profesyonel sergi açan ilk çocuk olacak. 

 

bekir aksoy un oglu asil aksoy dunyada sergi acan ilk cocuk olacak

 

Dünyada sergi açan en genç ilk çocuk! 

 

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Bekir Aksoy yaptığı açıklamada "Bütün çocuklar sanatçı doğar. Bizim çocuğumuz normal bir çocuk. Çocuklar zaman içinde kullanmazlarsa sanatçı kimliklerini kaybediyor. Asil şuan 3 yaşını tamamlamadı. Biz eşimle beraber çok fazla sergi geziyorduk. Asil de bu geziler sırasında resim sanatına ilgi duymaya başladı. Annesinin makyaj malzemeleri ve annesinin tuvalleriyle resim yapmaya başladı. 17 Mart Cuma günü Asil dünyada ilk kez profesyonel anlamda sergi açan sanatçı olacak. Ben gerçekten bu konuda çok gurulanıyorum. Annesiyle beraber çok mutlu oluyoruz. Sadece sergi açtığı için değil, kaliteli zaman geçirmeye başladı Asil resim sanatı ile birlikte. Asil'in resimlerini sanat ekspertisleri inceledi ve gerçekten şaşkınlık yaşadılar." ifadelerini kullanırken sözlerini "17 Mart Cuma günü ilk sergisi açılacak. Ardından Hollanda ile bir irtibatımız oldu. Kesinleşti bu. Buradan Hollanda'ya gideceğiz." ifadelerini kullandı.