Bendeniz'den Demet Akalın'a Sert Sözler! Tüm Sanat Camiası Adına Konuşamazlar!

Corona virüsü tedbirlerinin eğlence sektörü içinde esnetilmesi gerektiğini sahneye çıkmak ve para kazanmak istediklerini dile getiren Demet Akalın, Işın Karaca ve Cenk Eren’e sert ifadelerle yüklenen Bendeniz, yeni açıklamalar yaptı.

 

Corona virüsü tedbirlerinin eğlence sektörü içinde esnetilmesi gerektiğini sahneye çıkmak ve para kazanmak istediklerini dile getiren Demet Akalın, Işın Karaca ve Cenk Eren’e sert ifadelerle yüklenen Bendeniz, yeni açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptıkları açıklamalarla eğlence sektöründeki tedbirlerin esnetilmesi için yetkililerden yardım isteyen Demet Akalın, Işın Karaca ve Cenk Eren’e sert ifadelerle yüklenen Bendeniz, yeni açıklamalar yaptı.

 

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına canlı bağlanan ünlü şarkıcı, “İnsanlar ekmek bulamıyorken bizi dinlemeye nasıl gelecekler pardon! Ben bu durumu anlamıyorum ya!” Böyle bir şey için erken arkadaşlar, ne vicdana süper ne başka bir şeye bunu sadece 4-5 kişi kalkıpta tüm sanat camiası adına konuşamazlar.‘’ sözleriyle tepkisini dile getirdi.