Bendeniz'den Demet Akalın'ın Ramazan Yorumcuları İçin Söylediklerine Sert Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Bendeniz ya da gerçek ismiyle Deniz Çelik, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Demet Akalın'ın Ramazan yorumcuları için söylediği sözlere itiraz ederken, yaptığı sert açıklama ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Bendeniz ya da gerçek ismiyle Deniz Çelik, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Demet Akalın'ın Ramazan yorumcuları için söylediği sözlere itiraz ederken, yaptığı sert açıklama ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Bendeniz ya da gerçek ismiyle Deniz Çelik, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Demet Akalın'ın Ramazan yorumcuları için söylediği sözlere itiraz ederken, yaptığı sert açıklama ile gündem oldu. 

 

Yılbaşı ve bayram programı alınan ekstra paraların fakirlere dağıtılması daha iyi olur!

 

Demet Akalın’ın geçtiğimiz gün yaptığı “Ramazanda TV kanallarına çıkaracağınız hocalara vereceğiniz paraları fakir fukaraya dağıtın” çıkışına şarkıcı Bendeniz itiraz etti. Bendeniz Instagram sayfasından yaptığı sert açıklamada " 1 ay insanlara dini değerlerinin hatırlatılması olması gerekendir. Olmaması gereken ise yılın 11 ayı tv kanallarının iğrenç programla işgal edilmesidir. Ayrıca yılbaşı ve bayram programı alınan ekstra paraların fakirlere dağıtılması daha iyi olur." ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

bendeniz den demet akalin in ramazan yorumculari icin soyledigi sozlere sert yanit