Seren Serengil'den Rejiye Ebru Gündeş Tepkisi! Ben Olduğum Sürece...!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaptığı magazin yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil bugünkü program Ebru Gündeş şarkısı ile açılınca rejiye tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaptığı magazin yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil bugünkü program Ebru Gündeş şarkısı ile açılınca rejiye tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil bugünkü program Ebru Gündeş şarkısı ile açılınca rejiye tepki gösterdi. 

 

Ben olduğum sürece çalamazsınız!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaptığı magazin yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil bugünkü program Ebru Gündeş şarkısı ile açılınca rejiye tepki gösterdi. Magazincellspott'un haberine göre; bugünkü programın açılışında çalınan Ebru Gündeş'in "Hayat" şarkısı üzerine Seren Serengil yaptığı açıklamada "Ebru Gündeş şarkısı ile niye başladık reji onu da anlamıyorum. Ebru Gündeş şarkısını niye koyuyorsunuz buraya? Yani bu kadın bize dava açıyor. Bize yapmadığı şey kalmadı. Niye ödüllendiriyorsunuz anlamıyorum. Bazen burama kadar getiriyorsunuz yani. Bu programda ben olduğum sürece Ebru Gündeş'in şarkısını çalamazsın" ifadelerini kullanan Serengil sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o anlar;