Beren Saat'ten 9. Evlilik Yıl Dönümü Paylaşımı! BeÄŸeni Topladı!

2014 yılında Amerika'nın Los Angeles kentinde hayatını birleÅŸtirdiÄŸi ÅŸarkıcı Kenan DoÄŸulu ile mutlu bir evliliÄŸi bulunan ünlü oyuncu Beren Saat Instagram sayfasından evlilik yıl dönümü paylaşımı yaptı. 

 

2014 yılında Amerika'nın Los Angeles kentinde hayatını birleÅŸtirdiÄŸi ÅŸarkıcı Kenan DoÄŸulu ile mutlu bir evliliÄŸi bulunan ünlü oyuncu Beren Saat Instagram sayfasından evlilik yıl dönümü paylaşımı yaptı. 2014 yılında Amerika'nın Los Angeles kentinde hayatını birleÅŸtirdiÄŸi ÅŸarkıcı Kenan DoÄŸulu ile mutlu bir evliliÄŸi bulunan ünlü oyuncu Beren Saat Instagram sayfasından evlilik yıl dönümü paylaşımı yaptı. 

 

Ünlü oyuncu Beren Saat, Kenan DoÄŸulu ile fotoÄŸrafını paylaÅŸarak evliliklerinin 9. yılını kutladı. 2014 yılında Los Angeles ÅŸehrinde dünyaevine giren Beren Saat ve Kenan DoÄŸulu çifti, 9. yıl dönümlerini kutluyor. Sosyal medyada sık sık aÅŸklarını ilan çiftten Saat, sosyal medya hesabında romantik bir paylaşım yaptı. Saat, Kenan DoÄŸulu’nun kendisini öptüÄŸü kareyi “9. yılımız kutlu olsun sevgilim” notuyla paylaÅŸtı. GeçtiÄŸimiz yıl GQ Türkiye Men Of The Year 2022 Ödülleri'nde eÅŸi Kenan DoÄŸulu'ya 'Yılın Ä°konu' ödülünü veren Beren Saat, "Bizi bir araya getiren o sonsuz olasılıklara çok teÅŸekkür ederim. YaÅŸ aldıkça seksileÅŸen Kenan'a yılın ikonu ödülünü vermekten gurur duyuyorum" diyerek gündem olmuÅŸtu. EÅŸine "Seni seviyorum" diyen Kenan DoÄŸulu ise duygulandığını dile getirmiÅŸti. Ä°kilinin bu romantik anları uzun süre sosyal medyada konuÅŸulmuÅŸtu.

 

İşte o paylaşım;

 

beren saat ten evlilik yil donumu paylasimi



Etiketler: