Berfu Yenenler Takipçisinin Yorumuna Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, takipçisinin yapmış olduğu bir paylaşıma yazdığı yoruma tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, takipçisinin yapmış olduğu bir paylaşıma yazdığı yoruma tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, takipçisinin yapmış olduğu bir paylaşıma yazdığı yoruma tepki gösterdi. 

 

Ünlü oyuncu Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren Berfu Yenenler, beyaz bikinisi ile kamera karşısına geçti. 26 yaşındaki Yenenler, kendisine yapılan “Meme sorunsalı…” şeklindeki yoruma öyle bir tepki verdi ki..2019’da hayatlarını birleştiren Berfu Yıldız-Eser Yenenler çifti yine aynı yıl Kuzey’i kucaklarına almıştı. İkinci bebekleri Mete’yi mart ayında dünyaya getiren Yenenler ailesi, sezonu açtı. Tatilden kesitlerini sık sık Instagram’dan takipçileriyle paylaşan Berfu Yenenler, objektif karşısına da geçti. Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Yenenler, beyaz bikinisi ile poz verdi.Ünlü isim, gönderisine yapılan, “Meme sorunsalı…” şeklindeki mesaja yanıt verdi. Kendisine yapılan çirkin yorumları cevapsız bırakmayan Berfu Yenenler, “İki çocuk doğurdum ve emzirdim. Küçük memelerimle de çok mutluyum. Meme bunlar. Küçük de olur, büyük de olur. Sarkabilir, sarkmayabilir… Umarım bir gün başkalarının memelerinden neden mutsuz olduğunuzun sebebini çözebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

 

berfu yenenler den takipcisinin yorumuna tepki