Bergüzar Korel Babil Dizisine İsyan Etti! Bıktım Sizden Ya!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Babil dizisine ve eşi Halit Ergenç'e isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Babil dizisine ve eşi Halit Ergenç'e isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Babil dizisine ve eşi Halit Ergenç'e isyan etti. 

 

Bıktım sizden ya! 

 

Bergüzar Korel eşi Halit Ergenç’e ve Babil dizisine isyan etti. Cuma akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanan Babil dizisinin son bölümü izleyenleri hüzne boğdu. Dizide Halit Ergenç’in oynadığı İrfan, kendisini paramparça edecek bir gerçeği öğreniyor. Oğlunun kendisinin değil Egemen’in oğlu olduğunu duyan İrfan yıkılıyor. Bu sahne yalnızca izleyenleri değil, Halit Ergenç’in kendisi gibi oyuncu olan eşi Bergüzar Korel’i de çok etkiledi. Korel yaptığı sosyal medya paylaşımıyla diziye ve eşine övgü dolu sözlerde bulundu. Korel, “Ya bize bunu yapamazsın! Valla izlemeyeceğim bıktım sizden ya!” notunu paylaştı.

 

Bergüzar Korel Halit Ergenç