Bergüzar Korel Bartu Küçükçağlayan'a Övgüler Yağdırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son zamanlarda adından söz ettiren ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Beyza Şekerci'nin yaptığı canlı yayına katılırken, son zamanlarda Melikşah Altuntaş ile birlikte Instagram'da yaptığı canlı yayınlarda gündem yaratan ünlü oyuncu ve müzisyen Bartu Küçükçağlayan'a övgüler yağdırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son zamanlarda adından söz ettiren ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Beyza Şekerci'nin yaptığı canlı yayına katılırken, son zamanlarda Melikşah Altuntaş ile birlikte Instagram'da yaptığı canlı yayınlarda gündem yaratan ünlü oyuncu ve müzisyen Bartu Küçükçağlayan'a övgüler yağdırdı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Beyza Şekerci'nin yaptığı canlı yayına katılırken, son zamanlarda Melikşah Altuntaş ile birlikte Instagram'da yaptığı canlı yayınlarda gündem yaratan ünlü oyuncu ve müzisyen Bartu Küçükçağlayan'a övgüler yağdırdı.

 

Korel Şekerci'ye yaptığı açıklamada Bartu Küçükçağlayan için "Bartu ile Melikşah’a düşmüş durumdayım. Çocuğu emzirirken ‘Mücbir Sebepler’i izliyorum." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o videonun ayrıntıları;