Berkan Karabulut'tan Dikkat Çeken Acun Ilıcalı Ve Survivor Açıklaması! Acun Ilıcalı Yalan Söyledi!

Survivor 2022 All Star'ın final yapmasının ardından Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu tartışılmaya devam ederken, Youtube'da bir programa konuk olan Berkan Karabulut yaptığı Acun Ilıcalı açıklamasıyla gündeme damga vurdu. 

 

Survivor 2022 All Star'ın final yapmasının ardından Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu tartışılmaya devam ederken, Youtube'da bir programa konuk olan Berkan Karabulut yaptığı Acun Ilıcalı açıklamasıyla gündeme damga vurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut, Youtube'da bir programa konuk olurken Acun Ilıcalı ve Survivor 2022 All Star açıklamasıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Acun Ilıcalı yalan söyledi!

 

Youtube'da yayınlanan bir programda Survivor 2022 All Star ve Acun Ilıcalı ile ilgili "Survivor kesinlikle bir performans yarışması değil. Acun abi senenin başında bu senenin performans senesi olduğunu defalarca kez bize söyledi. Fakat baktığım zaman aslında istatistiksel olarak çok da öyle performansı olan bir yarışmacı şampiyon olmadı." ifadeleriyle Acun Ilıcalı'nın yalan söylediğini ima ederken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.