Berkay Ateş'ten Haftasonu Alkol Satışı Yapılmamasına Tepki!

Alev Alev dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berkay Ateş, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada haftasonu alkol satışı yapılmamasına tepki gösterirken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Alev Alev dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berkay Ateş, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada haftasonu alkol satışı yapılmamasına tepki gösterirken, dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berkay Ateş, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada haftasonu alkol satışı yapılmamasına tepki gösterirken, dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Haftasonu kısıtlamaları kapsamında neden alkol satışı yapılmıyor? Ne ilgisi var bunun virüs ile? Neden gökkuşağı olan her şey +18 kapsamına alınıyor? Neden?Vatandaşın nasıl yaşacağını belirlemektense, o insanların yokluğuna, çaresizliğine, dertlerine bakın, kulak verin" ifadelerini kullanan Ateş sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama,