Berkcan Güven'den Can Yaman Değerlendirmesi!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Berkcan Güven, yayınladığı videosunda son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Can Yaman hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Berkcan Güven, yayınladığı videosunda son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Can Yaman hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde çıkardığı şarkı ve yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Berkcan Güven, yayınladığı videosunda son günlerde yaptığı skandal açıklamalar ile gündemin en başında gelen Can Yaman ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Yayınladığı videosunda "Burada Türkiye'nin bütün balonları patlayacak. Örneğin nerede Danla? Neden yeni video gelmiyor? Çünkü talep gelmiyor patladı. Bu bölümde büyük balon Can Yaman'ı patlayacağız. Gördüğü her kızı s...k isteyen Can Yaman Twitter timeline'ından hiç düşmüyor ve ben bu durumu nasıl engellerim bilmiyorum. Bu durumdan çok sıkıldım. Türkiye'nin en libidolu iki erkeği ben ve Musti ile Can Yaman'ın tuttuğu köşeler aynı. O yüzden Can Yaman'ı görmek istemiyorum" ifadelerini kullanan ünlü Youtuber bu videosu ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Berkcan Güven'in Can Yaman hakkındaki değerlendirmeleri! Detayları aşağıdan takip edebilirsiniz.