Berkcan Güven Taksim Dayı'nın 50 Bin TL İstediğini Söyledi!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven, bir sokak röportajına verdiği tepkilerle bir anda ülke çapında fenomen haline gelen Muammer Topal (Taksim Dayı)'ın kendisinden video çekmek için 40-50 bin TL para istediğini söyledi. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven, bir sokak röportajına verdiği tepkilerle bir anda ülke çapında fenomen haline gelen Muammer Topal (Taksim Dayı)'ın kendisinden video çekmek için 40-50 bin TL para istediğini söyledi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle dikkat çeken ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven bir sokak röportajına verdiği tepkilerle bir anda ülke çapında fenomen haline gelen Muammer Topal (Taksim Dayı)'ın kendisinden video çekmek için 40-50 bin TL para istediğini söyledi. 

 

Berkcan Güven video çekmek için Taksim Dayı olarak tanınan Muammer Topal'a teklif götürdüğünü söylerken, yeğenlerinin kendisinden 40-50 bin TL arasında para istediklerini iddia etti. 



Etiketler: