Berna Karakaya Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Berna Karakaya kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Berna Karakaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Berna Karakaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Berna Karakaya kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Berna Karakaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Berna Karakaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Berna Karakaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

berna karakaya kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Berna Karakaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Berna Karakaya Türk sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda influencer olarak kariyerini sürdürmektedir. Sosyal medya hesaplarında aktif olan Berna Karakaya instagram üzerinde daha çok rol oynamaktadır. Yüz hatları, yüz güzelliği, saç rengi, makyajı ve göz yapısı ile hayranlarının gözdesi Berna Karakaya sosyal medya dünyasında giderek önemli bir konuma gelmektedir. Asıl mesleği Psikolojik Danışmanlık olan güzel fenomen Berna Karakaya öğrenimine İstanbul’da başlamıştır. Habire Yahşi Anadolu Lisesi’ni tamamladıktan sonra üniversiteyi MEF Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünde tamamladı. Daha sonra Koç Üniversitesi’nde katılım belgesi aldı. Feed ve story paylaşımlarında kurumsal markaların reklamlarına da yer veren Berna Karakaya giyim önerileri açısından da çeşitli kombinler paylaşmaktadır. Kombineleri takipçileri tarafından oldukça beğenilmektedir