Berna Keklikler Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Berna Keklikler kimdir? Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Berna Keklikler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Berna Keklikler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Berna Keklikler kimdir? Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Berna Keklikler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla ve güzelliğiyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Berna Keklikler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Berna Keklikler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

berna keklikler kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Berna Keklikler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Almanya doğumlu olan Berna Keklikler, İstanbul'da üç kardeşiyle yaşamakta. Ekonomi eğitimi alan Berna Keklikler, Almanya'da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany'iyi kazandı. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Berna Keklikler, oyunculuk ve modellik ile uğraşıyor. Survivor’ın çok konuşulan yarışmacılarından olan Berna Keklikler Almanya doğumlu, 3 senedir de İstanbul'da kardeşiyle yaşıyor. Ekonomi eğitimi alan Keklikler, Almanya'da katıldığı güzellik yarışması Miss Turkuaz Germany'iyi kazanmıştı. Fitness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Keklikler, oyunculuk ve modellik de yapıyor. Survivor’a katılma sebebini maceracı ve savaşçı ruhu olduğunu ifade eden Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını söylemişti. Survivor 2017’de Gönüllüler takımının en dikkat çeken yarışmacılarından olan Bernan Kekliker 25 Şubat 1989 doğumlu. Almanya'da büyüyen Berna Keklikler modellik yapıyor. Almanya'da düzenlenen Miss Turkuaz Germany güzellik yarışmasını kazanan Survivor Berna Keklikler,  1,76 boyundaki Berna Keklikler 61 kilo. Balık burcu olan Berna Keklikler, Göz6 yarışmasında gergin yapısı ve diğer yarışmacılarla yaşadığı tartışmalarla dikkat çekmişti