Gökhan Çıra Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Gökhan Çıra kimdir? Son dönemde boÅŸandığı eÅŸi Selin CiÄŸerci ile el ele fotoÄŸraflarıyla gündemde olan ünlü eski futbolcu Gökhan Çıra ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. Peki Gökhan Çıra kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde...

 

Gökhan Çıra kimdir? Son dönemde boÅŸandığı eÅŸi Selin CiÄŸerci ile el ele fotoÄŸraflarıyla gündemde olan ünlü eski futbolcu Gökhan Çıra ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü eski futbolcu Gökhan Çıra ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. Peki Gökhan Çıra kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde...

 

gokhan cira kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Gökhan Çıra kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Gökhan Çıra aslen nereli? Futbol ve özel hayatı ile sıkça gündeme gelen ünlü futbolcu hakkında merak edilen tüm soruların cevapları. Kısaca hayatı ve biyografisi.

 

Galatasaray alt yapısında futbol yaÅŸantısına adım atan 1996 doÄŸumlu futbolcu Gökhan Çıra 2016 yılında Galatasaray U21 takımından bonservissiz olarak Beylerbeyi takımına transfer olmuÅŸtur. Günümüzde ise Diyarbakırspor takımında forma giyen genç futbolcu 1996 yılında Tokat’ta dünyaya gelmiÅŸtir. Üç kardeÅŸtir. Bir abisi bir de kardeÅŸi vardır.

 

Ailesi Ordu’da yaÅŸayan futbolcu günümüzde sıkça Selin CiÄŸerci ile evleneceÄŸi yönünde haberler ile gündeme gelmektedir. Selin CiÄŸerci sonradan kadın olan ünlü isimlerdendir. Gökhan Çıra baba tarafından aslen Tokat‘lıdır. Kova burcudur. 2019 yılında sosyal medya dünyasının fenomen isimlerinden olan Selin CiÄŸerci ile evlenmiÅŸtir.