Berna Laçin'den Aşısız VatandaÅŸlar Ä°çin Hükümete Ä°lginç Öneri!

Berna Laçin aşısız vatandaÅŸlar için devlete ne önerdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kanada'da uygulanan bir uygulamadan örnekle aşısız vatandaÅŸlar için devlete uygulamaya sokabileceÄŸi bir öneri sundu. Peki Berna Laçin aşısız vatandaÅŸlar için devlete ne önerdi? Cevaplar haberimizde.

 

Berna Laçin aşısız vatandaÅŸlar için devlete ne önerdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kanada'da uygulanan bir uygulamadan örnekle aşısız vatandaÅŸlar için devlete uygulamaya sokabileceÄŸi bir öneri sundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kanada'da uygulanan bir uygulamadan örnekle aşısız vatandaÅŸlar için devlete uygulamaya sokabileceÄŸi bir öneri sundu. Peki Berna Laçin aşısız vatandaÅŸlar için devlete ne önerdi? Cevaplar haberimizde.

 

Aşısız vatandaÅŸlar ek vergi ödesin! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kanada'da uygulanan bir uygulamadan örnekle aşısız vatandaÅŸlar için devlete uygulamaya sokabileceÄŸi bir öneri sundu. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Kanada Quebec,bir uygulamaya baÅŸlıyor. Aşısız vatandaÅŸlar daha çok vergi ödeyecek. Aşısız sadece yüzde 15 miÅŸ ama hastanelerin yarısını dolduruyormuÅŸ. Aşılılar niye aşısızların masrafını çekiyor, aşısızlar kendi istekleri ile hastane yükü oluÅŸturuyor diye adil bulmamışlar. Sizce!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

berna lacin den devlete asisiz vatandaslar icin ek vergi onerisi