Berrin Keklikler Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Berrin Keklikler kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Berrin Keklikler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Berrin Keklikler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Berrin Keklikler kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Berrin Keklikler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Berrin Keklikler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Berrin Keklikler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

berrin keklikler kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Berrin Keklikler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Berrin Keklikler 7 Nisan 1994'te Almanya'da doğdu. Güzellik Yarışmasına katılana kadar burada yaşayan Keklikler üç yıldır ablası Berna ile İstanbul'da yaşıyor. 1,77 boyunda olan Berrin Keklikler, 2013 yılında yapılan Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda 2. oldu. 1994 yılının Nisan ayında Almanya, Gelsenkirchen’de dünyaya gelmiştir. Boyu 1.78 cm, kilosu 60, burcu ise Koç’tur. Almanya’da doğmuş büyümüş, Lise tahsilini de orada tamamlamıştır. Maalesef baba tarafından aslen nereli olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır. 1989 doğumlu kendisinden büyük Berna Keklikler isminde bir ablası var, bir de erkek kardeşi vardır, üç kardeştir. Ablası geçmiş yıllarda Survivor yarışması ile adından söz ettirmiştir. Yarışmada hırçınlığının yanı sıra güzelliği ve mücadeleci kimliği ile de dikkatleri üzerine çekmiştir.