Bertuğ Yıldırım Rennes'te UEFA Avrupa Ligi'nde İlk Golünü Kaydetti!

Hatayspor'dan Fransa'nın Rennes kulübüne transfer olan Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile Maccabi Haifa karşısına çıkarken ilk golünü kaydetti. 

 

Hatayspor'dan Fransa'nın Rennes kulübüne transfer olan Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile Maccabi Haifa karşısına çıkarken ilk golünü kaydetti. Hatayspor'dan Fransa'nın Rennes kulübüne transfer olan Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile Maccabi Haifa karşısına çıkarken ilk golünü kaydetti.

 

Avrupa'da ilk golü!

 

NTV Spor’un haberine göre;Milli forvet Bertuğ Yıldırım'ın formasını giydiği Rennes, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk grup maçında Maccabi Haifa'yı 3-0 yendi. Bertuğ ilk 11'de başladığı karşılaşmada Rennes formasıyla ilk golünü attı. Bertuğ Yıldırım'ın formasını giydiği Fransız temsilcisi Rennes, UEFA Avrupa Ligi'nddeki ilk grup maçında sahasında Maccabi Haifa'yı konuk etti. Bertuğ Yıldırım'ın ilk 11'de başladığı mücadeleyi ev sahibi takım 3-0 kazandı. Rennes'in gollerini 1'de Blas, 31'de Truffert ve 55'te Bertuğ Yıldırım attı. Milli oyuncu Rennes formasıyla ilk golünü attı.