Beşiktaş'ta Gündem Ivan Rakitic! Ne Kadar Ücret İstiyor? İşte Detaylar!

2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündem Ivan Rakitic olurken, 35 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcunun istediği ücret belli oldu. 

 

2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündem Ivan Rakitic olurken, 35 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcunun istediği ücret belli oldu. 2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündem Ivan Rakitic olurken, 35 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcunun istediği ücret belli oldu. 

 

Fanatik’te yer alan habere göre, Gelecek yıl teknik direktörü Şenol Güneş'e kaliteli bir kadro vermenin planlarını yapan Beşiktaş, transfer etmek istediği dünya yıldızından cevap aldı. Rakitic'in Beşiktaş'tan bazı istekleri var. Geçtiğimiz sezonu üçüncü olarak bitiren Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlı ekibin radarında bir dünya yıldızı var. Ancak o dünya yıldızı Rakitic'in, Siyah-Beyazlı ekipten bazı istekleri ortaya çıktı.

 

YÖNETİMDEN FLAŞ HAMLE

 

Kara Kartal’ın geçen sezon başında İngiliz ekibi Southampton’dan kadrosuna kattığı Nathan Redmond’la 1 senelik sözleşme yapılmıştı. Beşiktaş formasıyla 28 karşılaşmada süre alıp 6’şar gol ve asistlik performans ortaya koyan 29 yaşındaki hücumcu, geleceğiyle ilgili olarak henüz karar vermedi.

 

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ 

 

Şu anda boşta bulunan İngiliz forvet, Beşiktaş’ın maaşını 1.5 milyon Euro’dan 1.8 milyon Euro’ya yükseltmesi önerisine olumlu bakıyor. Ancak İngiltere Premier Lig’den de teklifler alan başarılı futbolcu, henüz transfer döneminin başında olunması sebebiyle acele etmek istemiyor. Ailesinin, Premier Lig’i seçmesi yönünde baskı yaptığı Jamaika asıllı yıldız futbolcunun geleceğinin, ay başında belli olması planlanıyor.

 

BONSERVİS BEDELİ YOK

 

Deneyimli oyuncunun menajerinin, Sevilla’yla 1 sezonluk kontratlarının olmasına rağmen Rakitic’in sözleşmesini feshedip, bedelsiz olarak Kara Kartal’a transfer olabileceğini aktardığı öğrenildi. Oyuncunun da maaş olarak 2.5 milyon Euro istediği ve sözleşmenin yılını da 2 sene olarak talepte bulunduğu ifade edildi. Takımına özellikli yıldız bir futbolcu kazandırmak isteyen Beşiktaşlı idarecilerin, bu gelişme sonrasında konuyu değerlendirmek için süre istediği kaydedildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in jet onay verdiği Rakitic için bütçeyi zorlama kararı alan kulüp, yıldız isimle ilgili olarak görüşmelerini hafta içinde daha da hızlandıracak.

 

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

 

Yeni sezonda hem Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluk yaşayıp hem de UEFA Konferans Ligi’nde final heyecanı yaşamak isteyen Kara Kartal, bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyor. Asbaşkan Emre Kocadağ ve sportif direktör Ceyhun Kazancı, çift koldan transfer görüşmelerine devam ediyor. Özellikle stoper ve orta saha konusunda temaslara ağırlık veren Beşiktaş’ta son olarak gündeme, İspanya La Liga ekibi Sevilla’dan Ivan Rakitic gelmişti. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajerler aracılığıyla kulübe önerilmesi sonrasında harekete geçen Kartal, oyuncudan maliyet planlaması istedi.

 

BEŞİKTAŞ'TA GÜNDEM RAKİTİC

 

Sevilla’nın dünyaca ünlü orta sahası Ivan Rakitic’e kancayı takan Kara Kartal’a, oyuncu cephesinden talep edilen bütçe konusunda beklenen geri dönüş yapıldı. Hırvat futbolcu, menajeri aracılığıyla, kulüpten senelik 2.5 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme istedi