Beşiktaş'ta Miralem Pjanic Gelişmesi! İspanyollar Açıkladı!

Sezon başında Beşiktaş'ın Barcelona'dan kiraladığı Boşnak yıldız Miralem Pjanic'in önümüzdeki sezonda Beşiktaş'a kiralanmasına sıcak bakıldığı ifade edilirken, bu iddiayı İspanyollar duyurdu. 

 

Sezon başında Beşiktaş'ın Barcelona'dan kiraladığı Boşnak yıldız Miralem Pjanic'in önümüzdeki sezonda Beşiktaş'a kiralanmasına sıcak bakıldığı ifade edilirken, bu iddiayı İspanyollar duyurdu. Son dönemde performansı ile konuşulan Beşiktaş'ın Barcelona'dan sezon başında kiraladığı Boşnak yıldız Miralem Pjanic'in önümüzdeki sezonda Beşiktaş'a kiralanmasına sıcak bakıldığı ifade edilirken, bu iddiayı İspanyollar duyurdu. 

 

Bir sezon daha Beşiktaş'ta devam edebilir!

 

Beşiktaş'ta Miralem Pjanic'in önümüzdeki sezon da siyah-beyazlı formayı giyeceği ifade edildi. Pjanic'i Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna katan Beşiktaş'ta, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcunun geleceği merak konusu oldu. 1 yıl daha oynamak istediğini açıklayan yıldız futbolcu ile ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. İspanyol basınında yer alan haberde, Pjanic ile ilgili flaş ifadelere yer verdi. Barcelona'nın Dest veya Depay'ın satışına karşı çıkmayacağını Pjanic'in ise 1 yıl daha Beşiktaş'ta devam etmesini beklediği iddia edildi.