Beşiktaş'tan Berat Djimsiti Hamlesi! Temasa Geçildi!

2023-2024 kadro çalışmalarına devam eden Beşiktaş Atalanta'da forma giyen Berat Djimsiti'yi gündemine alırken ilk temas kuruldu. 

 

2023-2024 kadro çalışmalarına devam eden Beşiktaş Atalanta'da forma giyen Berat Djimsiti'yi gündemine alırken ilk temas kuruldu. 2023-2024 kadro çalışmalarına devam eden Beşiktaş Atalanta'da forma giyen Berat Djimsiti'yi gündemine alırken ilk temas kuruldu. 

 

Kadrosuna bir stoper takviyesi daha yapmak isteyen Beşiktaş, Atalanta forması giyen Arnavut futbolcu Berat Djimsiti ile temasa geçti. Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) Atalanta forması giyen İsviçreli futbolcu Berat Djimsiti ile ilgilendiği ileri sürüldü. Stoper transferi için çalışmalarına devam eden Beşiktaş'tan yeni bir hamle geldi. beIN Sports'un haberine göre siyah-beyazlılar, Atalanta forması giyen 30 yaşındaki Berat Djimsiti ile temasa geçti.

 

DEĞERİ 10 MİLYON EURO

 

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösterilen İsviçreli stoperin Atalanta ile 2026 yıına kadar sözleşmesi bulunuyor. 2018 yılından bu yana Atalanta forması giyen Djimsiti, İtalyan ekibinde 187 maçta sahaya çıktı ve 7 gol, 7 asistlik performans sergiledi.