Beşiktaş Tribünlerinden Ozan Tufan İddialarına Tepkili Tezahürat! Şenol Güneş'ten Açıklama!

Dün gece oynanan Beşiktaş Kasımpaşa maçında Wout Weghorst'un veda sevinci kadar dikkat çeken bir başka konu transferi gündemde olan Ozan Tufan ile ilgili tribünlerden yükselen tezahürat olurken, konuyla ilgili Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş maç sonrası açıklamalarda bulundu. 

 

Dün gece oynanan Beşiktaş Kasımpaşa maçında Wout Weghorst'un veda sevinci kadar dikkat çeken bir başka konu transferi gündemde olan Ozan Tufan ile ilgili tribünlerden yükselen tezahürat olurken, konuyla ilgili Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş maç sonrası açıklamalarda bulundu. 

 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Beşiktaşlı taraftarlar, Kasımpaşa maçında 'Ozan Tufan'ı istemiyoruz' şeklinde tezahüratlar yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş, maç sonu Ozan Tufan ile ilgili konuştu. Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçta siyah-beyazlı taraftarlardan dikkat çeken bir tezahürat geldi. Devre arasında eksik bölgelere Transfer yapmakta kararlı olan Beşiktaş'ın son olarak gündemine de Ozan Tufan gelmişti. Teknik direktör Şenol Güneş'in hem Bursaspor hem de A Milli Takım'dan eski öğrencisi olan Ozan'ı, kadrosunda görmeyi çok istediği belirtilmişti.

 

TRİBÜNLERDEN TEZAHÜRAT

 

Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmanın öncesinde siyah-beyazlı taraftarlar, "Ozan Tufan'ı istemiyoruz." tezahüratı yaparak transfer haberlerine karşı tavrını ortaya koydu.

 

CEYHUN KAZANCI AÇIKLAMIŞTI

 

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Ozan Tufan transferi için, "Hocamız Ozan Tufan'ı Bursaspor'dayken de istemişti, fakat o dönemde alamamıştık. Şenol Güneş'in Futbol aklı, Beşiktaş'ın aklı. Hocamızın raporu ve istekleri doğrultusunda gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullanmıştı.

 

İKİNCİ BURAK YILMAZ VAKASI

 

Siyah beyazlı taraftarların Ozan Tufan tepki akla Burak Yılmaz'ı transferini getirdi. Şenol Güneş, ilk Beşiktaş döneminde ısrarla Burak Yılmaz istemiş ancak taraftarlar transfere tepki göstermişti.

 

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR YILMAZ'I BAĞRINA BASTI

 

Taraftarların yoğun protestosu altında Beşiktaş'a imza atan Burak Yılmaz, attığı goller ve gösterdiği performansla siyah beyazlı taraftarların takdirini kazanmıştı. Yıldız golcü, Fransız ekibi Lille'e giderken de Beşiktaş'tan alacaklarını bırakarak siyah beyazlı kulübe jest yapmıştı.

 

ŞENOL GÜNEŞ'TEN MAÇ SONRASI AÇIKLAMA

 

Ozan Tufan’ın transferinin sorulması üzerine siyah-beyazlıların teknik direktörü, "Ozan Tufan, iyi çıkış yapmıştı. Sonra dalgalanma geçirdi. Onun da şanssızlığı en üst seviyeye çıktı, aşağıya düştü. Şimdi İngiltere’de oynuyor. Transfer olayı idare, ekonomik ve tekniktir. Bana resmi olarak bir şey gelmedi ama konuşuluyor. Şu anda hiçbiri ile ilgili bir şey söylemem. Benim söylemem havada kalır. Ozan ile hiçbir görüşmem olmadı. Ozan’ı beğenirim. Alıp, almama konusu başka bir şey. Şu anda gündemimde 1 numaralı konuştuğum o değil. Bölge olarak defansta bir oyuncu düşündüm. Onu da eldeki oyuncuları değiştirerek yapmayı düşündüm. Daha düşük yaşlardaki oyuncu almayı düşünüyoruz. Bu transferler konuşulmaya muhtaç" açıklamasında bulundu.