Beste Ramona Kimdir? Gerçek İsmi Nedir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Beste Ramona kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Beste Ramona ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Beste Ramona kimdir? Nerelidir? Gerçek ismi nedir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mıdır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Beste Ramona kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Beste Ramona ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Beste Ramona ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Beste Ramona kimdir? Nerelidir? Gerçek ismi nedir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mıdır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

beste ramona kimdir gercek ismi nedir sevgilisi var mi nerelidir

 

Beste Ramona kimdir? Nerelidir? Gerçek ismi nedir? Sevgilisi var mı? 

 

Beste Ramona kimdir? Son dönemlerin sosyal medya fenomenlerinden Beste Ramona özellikle Musically videoları ile ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. 2018 yılı itibariyle instagram hesabında 134 Bin takipçisi bulunan Musically 16 Haziran doğumludur. Aslen nereli olduğu bilgisine ulaşamadığımız Beste Ramona İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. İkizler burcudur. Sevgilisinin ismi ise Murat Demir’dir. Beste Ramona Türk Tiktok fenomenidir. Sosyal medya üzerinden paylaştığı içeriklere tanınmaya başladı. Beste Demir 16 Haziran 2000 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim ahaytına İstanbul’da başladı. Sanal dünyanın fenomenleri arasında yer almasına olanak sağlayan esas uygulama dönemin Musically ve şimdinin Tik Tok platformudur. Beste Demir boyu 1.74 cm kilosu 52 kg ve burcu İkizler’dir. Bekar olan fenomenin sevgilisi Murat Demir’dir.



Etiketler: